SINOPSIS BUKU FIXI : LENDU by BLUE

LENDU

Buku ini merupakan diari seorang yang dipercayai mahasiswa di sebuah kampus tak lama dahulu. Kesahihan apa yang terdapat di dalamnya tidak dapat kami pastikan. 
Diari ini kami terbitkan seadanya (dengan beberapa lakaran tambahan) tanpa mengubah apa-apa dari segi ejaan atau tatabahasa. 
Identiti penulis tidak dikenali, tapi dia dipanggil Blue dalam diari ini. Dan kampusnya di LENDU dipercayai masih wujud.

3 comments:

  1. Dah baca dah novel Lendu ni. Haha. Tapi for me personally , em tak best sebab cerita dia mcm terlalu sarat and complicated :) Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu. yeke. sbb nampak mcm best je. lgpon tmpat tu kan mmg femes dgn cerita2 seram. hihi

      Delete
  2. Siqah baru nampak buku ni di MPH tadi. Sebenarnya tak pernah baca buku fixi. Ada juga pilihan nak baca cuma tak terbeli. Entah kenapa. Hii

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...